Foto Kritike

blerim uka LLAPI Xhamia Besiana LLAPI DHE PRISHTINA Foto Kritkike SPORT Manchester AID Muslim AID Blerim UKA Durrës Plazh Bill Clinton Photo 2

te gjith nga mosha 7 deri 12 vet

1.Kilometer,300.Kg.Per .050 Cent.Personi eshte me aftsi te kufizuar.mbram ti eshte Kuvendi Komunal i Podujeves me  pamje katastrofale.

Dikur pjes e stacionit te trenave tash pjes e stacionit te kualve

Sample Photo 4

Brief Description

Sample Photo 5

Sample Photo 6